MUSIIKKIA
KOTIIN.
UUDET LANGATTOMAT
DENON HOME KAIUTTIMET.
Denon-Home-picture
Nauti tunnustetusta
Denon-äänenlaadusta
Denon-Home-picture
Monen huoneen
HEOS-toistoa
Denon-Home-picture
Laita mielilähteesi soimaan
kevyellä sormen hipaisulla
Hinta alkaen 279€
Denon-Home-picture
UPEA LANGATON ÄÄNI
JOKAISEEN ELÄMÄNTYYLIIN.
Valitse sopivin kaiutin. Vie musiikki kaikkiin huoneisiin, suuriin ja pieniin. Denon Home kaiuttimet päivittävät kotisi loistavalla äänenlaadulla.
Denon-Home-picture
HUIMA DENON ÄÄNENLAATU,
EI RAJOITUKSIA.
Nauti jokaisen Denon Home -kaiuttimen poikkeuksellisesta äänestä. Suoratoista suosikkimusiikkiasi vaivattomasti ja käytä tallentamiasi esivalintoja kevyesti koskettamalla. Koe vaikuttava akustinen suorituskyky, joka perustuu yli 110 vuotta jatkuneeseen kehitystyöhön.
YKSI TAI USEAMPI HUONE.
HEOS TOIMII AINA.
Sisäänrakennetun HEOS-teknologian avulla jokaisessa kodin huoneessa voi olla oma ääni. Ryhmittele kaksi tai useampia Denon Home -kaiuttimia, Soundbar-kaiuttimia, verkkosoittimia, HEOS-kaiuttimia tai AV-vastaanottimia täyttääksesi talon musiikilla.
LÖYDÄ KAIKKI
MAHDOLLISUUDET.
Denon Home toimii upeasti yhtenä kaiuttimena, stereoparina tai koko talon kattavana monihuonejärjestelmänä. Vaihtoehdot ovat lähes rajattomat. Järjestelmä on hämmästyttävän helppo asentaa ja käyttää HEOS-sovelluksen ansiosta.
PARHAAT MUSIIKKILÄHTEESI
SORMENPÄÄN ALLA.
Kaiuttimen yläosaan piilotettuihin painikkeisiin syttyy suorastaan tainaomaisesti valo, kun viet kätesi lähelle. Valitse esimerkiksi tarllentamasi Internet-radiokanava soimaan nopeasti ja helposti.
VALTAVASTI MUSIIKKIA,
JOPA STUDIOLAADULLA.
Parhaat musiikkipalvelut ovat täysin integroituja (missä saatavilla): Spotify Free ja Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer ja muut Wi-Fi-, AirPlay 2- ja Bluetooth-yhteyksien kautta.
Denon-Home-picture Denon-Home-pictureDenon-Home-picture
Denon-Home-picture
DENON HOME 150.
PIPPURINEN PIKKUINEN.

Soita musiikkia uskomattomalla äänenlaadulla, jota voit odottaa Denonilta. Kompakti Denon Home 150 sopii erinomaisesti pienempiin huoneisiin ja jopa kosteisiin ympäristöihin.

Lue lisää
Denon-Home-picture
DENON HOME 250.
SUURENMOISEN JÄNNITTÄVÄ.

Koe loistava hifijärjestelmä, joka vie vain vähän tilaa. Home 250 hämmästyttää suurella äänellään keskikokoisissa ja suuremmissa huoneissa.

Lue lisää
Denon-Home-picture
DENON HOME 350.
SUURI JA HENKEÄSALPAAVA.

Vaikuttava äänentoisto kotisi jokaiseen kulmaan. Denon Home 350 omaa vahvat lihakset ja upean tyylin, joilla otetaan haltuun jopa suurimmat huoneet.

Lue lisää
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
MAHTAVAA
ÄÄNISUUNNITTELUA.
Jokainen akustinen osa on valittu huolella, ja yhdessä asiantuntevan suunnittelun kanssa Denon Home -kaiuttimet tuottavat luokkansa parasta ääntä. Kosketa ja musiikki soi.
Denon-Home-picture
PYSYTÄÄN
KUULOLLA.
Älä missaa mitään uutisia uusista suosikkikaiuttimistasi. Tilaa uutiskirjeemme tästä!
Denon-Home-picture