WELCOME
HOME.
AZ ÚJ DENON HOME
VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓK
Denon-Home-picture
Élvezze a Denon
híresen jó hangzását.
Denon-Home-picture
Multiroom beépített
HEOS-szal.
Denon-Home-picture
Játsszon le kedvenc
műsorforrásairól egy gombnyomásra.
249 € -tól
Denon-Home-picture
KIVÁLÓ VEZETÉK NÉLKÜLI
HANG MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ.
Válassza ki a megfelelő hangszórót. Hozza el a zenét minden kisebb és nagyobb helyiségbe. Frissítsen kiváló vezeték nélküli hangra a Denon Home-mal.
Denon-Home-picture
HÍRES DENON HANG,
KORLÁTLAN OPCIÓK.
Élvezze a kivételes hangot minden Denon Home hangszóróval. Könnyedén streamelje kedvenc zenéjét és használja a gyorsválasztó gombokat csak egy könnyed érintéssel. Tapasztalja meg a 110 éves audio innováción alapuló, lenyűgöző akusztikus teljesítményt.
MULTIROOM MINDENHOL
A BEÉPÍTETT HEOS-SZAL.
A beépített HEOS segítségével otthona minden szobája megszólalhat. Csoportosítson két vagy több Denon Home hangszórót, soundbar-t, hálózati lejátszót, HEOS hangszórót vagy AV Receiver-t, hogy az otthoni hálózat használatával betöltse a házat zenével.
FEDEZZE FEL
A LEHETŐSÉGEKET.
Függetlenül attól, hogy a Denon Home-ot egyetlen hangszóróként, sztereó párként vagy különböző hangszórókkal használja otthona multiroom rendszerében - a lehetőségei végtelenek. És a HEOS App által mindez nagyon egyszerűen telepíthető és kezelhető.
KEDVENC FORRÁSAI
CSAK EGY GOMBNYOMÁSRA.
A tetején lévő közelségérzékelő gombok felgyulladnak, hogy a hangszórókat zökkenőmentesen vezérelhesse. A program gombokkal válasszon kedvenc internetes rádióállomásai közül az azonnali lejátszáshoz.
KORLÁTLAN ZENEI FORRÁSOK,
AKÁR NAGY FELBONTÁSBAN.
Az összes nagyszerű zenei szolgáltatás teljesen integrálva van (ahol elérhető): Spotify Free és Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer, és még több Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.
Denon-Home-picture Denon-Home-pictureDenon-Home-picture
Denon-Home-picture
A DENON HOME 150.
TELE ENERGIÁVAL.

Hallgassa a zenét olyan csodálatos hanggal, amilyet elvárhat egy Denontól. A kompakt Denon Home 150 kiválóan alkalmas kisebb helyiségekbe, még nedves környezetben is.

További info
Denon-Home-picture
A DENON HOME 250.
IZGALMASAN EXPANZÍV.

Fedezze fel a nagyszerű hifi-t kis méretben. Ez a hangszóró közepes méretű és nagyobb helyiségek számára meglepően jó hangzást nyújt.

További info
Denon-Home-picture
A DENON HOME 350.
NAGY ÉS ELKÉPESZTŐEN JÓ.

Vigye el a csodálatos hangot otthona minden sarkába. A Denon Home 350 erejének és minőségének köszönhetően még a legnagyobb szobákat is megtölti.

További info
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
KIVÁLÓ
HANG DIZÁJN.
Minden akusztikus hardver alkatrész gondosan lett kiválasztva és a szakértő audio tuningnak köszönhetően a Denon Home hangszórókkal a kategória legjobb hangminőségét kapjuk. Csak kapcsolja be a hangot.
Denon-Home-picture
MARADJUNK
KAPCSOLATBAN.
Ne maradjon le az új kedvenc hangszóróival kapcsolatos hírekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre.
Denon-Home-picture