WELCOME
HOME.
NOILE BOXE WIRELESS
DENON HOME
Denon-Home-picture
Te bucuri de celebrul
sunet Denon.
Denon-Home-picture
Ai multi-room
prin HEOS.
Denon-Home-picture
Cu o simpla atingere, asculti
sursele favorite de muzica.
Denon-Home-picture
SUNET SUPERB, WIRELESS,
PENTRU ORICINE
Alegi boxa potrivita nevoilor tale. Ai muzica in orice camera, fie ca e mica sau mare. Cu Denon Home faci upgrade la un sunet superb, transmiss wireless.
Denon-Home-picture
SUNET HI-FI DENON,
OPTIUNI NELIMITATE.
Cu fiecare boxa Denon te bucuri de un sunet exceptional. Asculti foarte simplu muzica preferata si poti salva rapid favoritele in memorie, cu o simpla atingere. O experienta acustica impresionanta, bazata pe 110 ani de inovatie in redarea sunetului.
CU HEOS AI MULTIROOM,
AI MUZICA ORIUNDE IN CASA.
Sistemul HEOS iti permite sa ai muzica in orice camera a casei tale. Poti grupa doua sau mai multe boxe Denon Home, soundbar-uri, network playere, receivere AV sau orice alta combinatie cu produse cu HEOS integrat si asculti muzica in toata casa, folosind reteaua de date.
DESCOPERA CE
POSIBILITATI AI.
Indiferent ca folosesti doar o boxa Denon Home, o pereche de boxe in mod stereo sau boxe diferite intr-un sistem multiroom in toata casa, optiunile sunt nelimitate. Si totul este simplu de controlat cu ajutorul aplicatiei HEOS.
SALVEZI FAVORITELE
CU O SIMPLA ATINGERE.
Butoanele senzitive din partea superioara a boxei iti ofera un control rapid si poti salva posturile interent radio in momorie prin butoanele "quick select".
SURSE NELIMITATE DE MUZICA,
CHIAR SI IN HI-RES.
Ai acces la toate serviciile de muzica online (acolo unde sunt disponibile): Spotify Free si Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer si multe altele prin Wi-Fi, AirPlay2 sau Bluetooth.
Denon-Home-picture Denon-Home-pictureDenon-Home-picture
Denon-Home-picture
DENON HOME 150.
PLIN DE PUTERE.

Asculti muzica la o calitate audio marca Denon. Boxa compacta Denon Home 150 este potrivita pentru camere cu dimensiuni mici, si chiar cu umezeala ridicata.

Vezi mai mult
Denon-Home-picture
DENON HOME 250.
SUNET CAPTIVANT.

Ai un sunet HiFi bun, dintr-o boxa cu dimensiuni reduse. Boxa ofera un sound-stage impresionant si este potrivita pentru camere medii si mari.

Vezi mai mult
Denon-Home-picture
DENON HOME 350.
MARE SI PUTERNIC.

Ai un sunet minunat in corice parte a casei tale. Denon Home 350 are puterea necesara sa umple cu sunet de calitate chiar si camerele de mari dimensiuni.

Vezi mai mult
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
SUNET DE
CALITATE.
Boxele Denon Home ofera un sunet de calitate in aceasta clasa, prin reglajele realizate de specialistii nostri in acustica si folosirea de componentele selectatecu atentie. Cu un simplu click pornesti muzica.
Denon-Home-picture
TINEM
LEGATURA.
Fii la curent cu noutatile despre noile tale boxe favorite. Aboneaza-te la newsletter.
Denon-Home-picture