DOBRODOŠEL
HOME.
NOVI DENON HOME
BREZŽIČNI ZVOČNIKI.
Denon-Home-picture
Uživajte v znamenitem
Denon zvoku.
Denon-Home-picture
Multi-room z
vgrajenim HEOS-om.
Denon-Home-picture
Predvajajte svoje najljubše
vire s konico prsta.
Denon-Home-picture
IZJEMNI BREZŽIČNI ZVOK ZA
VSAK ŽIVLJENJSKI STIL.
Izberite zvočnik, ki je ravno pravšnji za vas. Prinesite glasbo v vsako sobo, veliko ali majhno. Nadgradite na vrhunski brezžični zvok z Denon Home.
Denon-Home-picture
ZNAMENIT DENON ZVOK,
NEOMEJENE MOŽNOSTI.
Uživajte v izjemnem zvoku z vsakim zvočnikom Denon Home. Brez napora prenašajte svojo najljubšo glasbo in jo upravljajte le s hitrim dotikom s hitrimi prednastavitvami. Doživite impresivne akustične zmogljivosti, ki temeljijo na 110 let zvokovnih inovacij.
POSTAVI HEOS MULTIROOM
ZA GLASBO V VSAKEM PROSTORU.
Z vgrajenim HEOS-om ima lahko vsaka soba v vašem domu svoj zvok. Združite dva ali več Denon Home zvočnikov, soundbarov, omrežnih predvajalnikov, HEOS zvočnikov ali AV sprejemnikov, da hišo napolnite s glasbo.
ODKRIJTE
MOŽNOSTI.
Ne glede na to, ali uporabljate Denon Home kot en sam zvočnik, stereo par ali različne zvočnike kot večnamenske nastavitve za celoten dom, so vaše možnosti neskončne. Tako enostavna za namestitev in upravljanje zahvaljujoč aplikaciji HEOS.
VAŠI NAJLJUBŠI VIRI
NA DOTIK PRSTA.
Gumbi za zaznavanje bližine na vrhu zasvetijo, da lahko brezhibno nadzorujete zvočnike. Hitro izberite najljubše internetne radijske postaje za takojšnjo predvajanje.
NESKONČNI GLASBENI VIRI,
TUDI V VISOKI LOČLJIVOSTI.
Vse odlične glasbene storitve so popolnoma integrirane (kjer so na voljo): Spotify Free in Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer in še več prek Wi-Fi, AirPlay 2 ali Bluetooth.
Denon-Home-picture Denon-Home-pictureDenon-Home-picture
Denon-Home-picture
DENON HOME 150.
PAKET VELIKE MOČI.

Predvajajte glasbo z neverjetnim zvokom, ki bi ga pričakovali od Denon-a. Kompakten Denon Home 150 je odličen za manjše prostore in celo vlažna okolja.

Več o tem
Denon-Home-picture
DENON HOME 250.
ODLIČNO RAZŠIRLJIV.

Raziščite odličen Hifi v majhnem ohišju. Ta zvočnik primeren za srednje in večje sobe se ponaša z impresivnim zvočnim odrom.

Več o tem
Denon-Home-picture
DENON HOME 350.
VELIK IN RAZBURLJIV.

Začutite čudovit zvok v vsakem kotičku vašega doma. Denon Home 350 ima mišice in dinamiko, ki lahko napolni tudi največje prostore.

Več o tem
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
Denon-Home-picture
ODLIČNA
ZVOČNA ZASNOVA.
Vsak del zvočne strojne opreme je skrbno izbran in skupaj s strokovnim uglaševanjem zvočnikov Denon Home oddajajo zvok najboljši v svojem razredu. Samo kliknite, da vklopite zvok.
Denon-Home-picture
OSTANI
V STIKU.
Ne zamudite nobenih novic o svojih novih najljubših zvočnikih. Samo prijavite se na naše novice.
Denon-Home-picture